начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Висящи задължения

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Висящи задължения

Мнениеот philanthropist__ » 09 Авг 2018, 23:18

Здравейте,самоосигуряващо се лице съм,през 2012 г. заплатих всичките си осигуровки за годината.Впоследствие до сега за годините до този момент заплащам някои от тях,а други оставям с лихва.Миналата седмица разбрах,че през 2017г. е образувано изпълнително дело от НАП,в което дело влизат и заплатените от мен още през 2012г. осигуровки (ДОО,Универсален фонд,здравни).Може ли делото,в което влизат и други данъчни мои задължения (данък върху ГДД по чл. 50) и други осигуровки да бъде прекратено на основание,че съм заплатил през 2012г. търсените сега от мен осигуровки?Имам документи доказващи плащането.
philanthropist__
Младши потребител

Re: Висящи задължения

Мнениеот mmari » 10 Авг 2018, 15:07

Здравейте,

отговорът е първо от счетоводител, аз съм действащ такъв - ако искате и сте от София, пишете на лични, да се уговорим за среща, за да разгледаме документите. Необходимо е също да извадите справка за задълженията по ПИК/ел.подпис от Вашата данъчно-осигурителна сметка.

С пожелание за успех!
mmari
Младши потребител

Re: Висящи задължения

Мнениеот svegrigorov » 10 Авг 2018, 16:51

Изпълнителното дело няма да бъде прекратено, но трябва да представиш на публичния изпълнител платежните от 2012г., за да ти отпише вече платените задължения.
svegrigorov
Потребител

Назад към Взаимопомощ