начало

Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент

Tarsia si advokat za maj

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Tarsia si advokat za maj

Мнениеот sani » 14 Дек 2003, 19:16

Bez maitap-molia vsi4ki svobodni da se otzovat!
sani
Младши потребител

Re: Tarsia si advokat za maj

Мнениеот Гери » 14 Дек 2003, 19:24

;"))) бе аз бз да го търся така се случи, :"))) че какво им е по-специалното на мъжете адвокати?
Гери

Мнениеот benzi » 15 Дек 2003, 09:58

Моля за по-вече подробности по Вашият случай?С уважение http://www.lex.bg/members/benzi/
benzi
Младши потребител

Мнениеот Слаб юрист » 15 Дек 2003, 11:28

Абе Венци няма нужда от толкова разяснения по случая - жената си търси съпруг, който да е адвокат. А ти си добра партия-хем доктор по медицина, хем адвокат - с две думи, зарязвай тази Бяла, идвай в София и се взимайте :-)))
Слаб юрист

Мнениеот Тъпан » 15 Дек 2003, 11:50

Попитали радио Ереван- Може ли да се забременее при анален секс?
От радиото отговорили- Не може макар, че интересно тогава как се раждат адвокатите...
Та адвокат за мъж... и то без претенции кои и какъв...
Тъпан

Мнениеот miron » 15 Дек 2003, 11:52

Sani,

Ела на следващата Лекс среща и ще ти решим проблема.
Само кажи какъв го искаш - млад, стар пред инфаркт, богат, хубав, умен, принц, жаба ....

В БГ има все пак близо 10 000 адвокати мъже. Избор мнооооооооооого голям.

;-)
miron

Мнениеот Слаб юрист » 15 Дек 2003, 11:56

Добре го каза, но изключи барем тези, които са вече женени, а и не забравяй факта, че има доста адвокати-гейове. Тези, последните не ми се вярва да й свършат работа на жената ;-)
Слаб юрист

Мнениеот yyyyyyyy » 15 Дек 2003, 15:40

Като го намериш, обади се, за да знам, че си открила иглата в купа сено.
yyyyyyyy

Мнениеот *petya » 15 Дек 2003, 16:29

Tozi forum stava vse po zabaven i po -zabaven i vse ne "po temata":)))))
Az sled 5 godini v juridi4eskia fakultet znaeh, 4e TO4NO advokat za myj ne iskam,....... kolegite da ne go priemat lichno ;)...... kakto i bivshite gadjeta:))))
*petya

Мнениеот Гери » 15 Дек 2003, 17:15

Колега :) аз след 6 години :) /2 броя/ дълготрайни връзки с компютърджии реших, че юрист и системен администратор не виреят заедно :))))
Идеалният мъж за нас е ако не колега, то лекар :))) /мое мнение/ :РРРР

ПС. :) По моят скромен опит брачното съжителство между юристи е много приятно и безконфликтно /освен случаите когато единият реши да е компетентен в специалността на другия/.
Гери

Мнениеот sunnii » 15 Дек 2003, 17:57

Къде да се отзоват????????????? и толкова много адвокати, колкото има според колегите , няма ли да ти дойдат в повече :))))))))))
sunnii
Нов потребител

Мнениеот viliana.pavlova » 15 Дек 2003, 19:03

Samo edno utochnenie? Kakvo obshto imat advokatite s majete?;)
A, inache, seriozno, ekipat na Lex (ot koito az sam skromna chast) glasuva za Miron s dve race!:)
Taka, che idvai na sreshtata na Lex, koiato ne e losho da organizirame tia dni, i go grabvai!;) Deistvai, zashtoto edva go opazvame ot jenski nabezi!
viliana.pavlova
Младши потребител

Мнениеот miron » 15 Дек 2003, 19:08

И добре го опазват.
С нокти и зъби, дето се вика.

П.С. Г-ца Павлова да не съди по опита с няколко адвокати за всички такива.
miron

Мнениеот sani » 16 Дек 2003, 11:37

Mejdu drugoto i az ne sam za izhvarliane!
Rabotia v banka i mislia,4e dobre ste si pasnem!Ne e li po-dobre da se vidim nasame,a ne na Lex-sresta?
sani
Младши потребител

Мнениеот sani » 16 Дек 2003, 11:41

i sam ot Sofia-
sani
Младши потребител

Мнениеот viliana.pavlova » 16 Дек 2003, 12:09

Hmmmmm....i lichna sreshta:)
Skapi Mirone, vmesto da se davchesh s gospojica Pavlova, da beshe kazal edno merci za reklamata:) A, dali Suni e dostatachno rusa?!;)
viliana.pavlova
Младши потребител

Мнениеот Гери » 16 Дек 2003, 12:15

Kolega, naj-dobrata mi priatelka /ednata de/, kazva che edna jena kolkoto i da e rusa :) vinagi si ostava briunetka po dusha :PPPP

Kato se haresvat mladite da se vzem :)))
Гери

Мнениеот Слаб юрист » 16 Дек 2003, 12:36

По принцип, в банките взимат МНОГО добри заплати. Не знам тогава защо търсите (ако приемем, че е по материални подбуди, защото не виждам за какво друго) адвокат? Има мъже - адвокати, които никак не печелят добре, а аз лично съм чувал юрисконсулти в банки, които не са женени, а получават четирицифрени месечни заплати. Така, че Сани, късметът може да ви е под носа :-), а вие сте тръгнали адвокат да търсите :-))))
Ако сте "счети" (бел.авт. - счетоводител), да знаете, че има голяма вероятност, рано или късно да се изпокарате с мъжа си. За икономисти и юристи са ми казвали, че не съжителстват (май?!) много добре. По принцип говоря....иначе съм сигурен, че има и изключения. :-))) Ей, голям майтап е тази тема от форума!
Слаб юрист

Мнениеот sunnii » 16 Дек 2003, 12:37

Е, и на морето има хубави мъже , не са само в софия. Вярно че сме от провинцията, но сме по готини :)))))))
sunnii
Нов потребител

Мнениеот Гери » 16 Дек 2003, 12:55

Айде бе къде ги убавците във Варна например, ако бяха хубавци щеше ли да ме открадне един софианец! :)))
Гери

Следваща

Назад към Семейни казуси