Здравейте, установих грешка в НА за покупка на гараж. Вместо вход "А" е написан вход "В" и вместо кота -6.00 е написан ет.-2. Имота е с правилно изписан идентификатор както с думи, така и с цифри. Съседните имоти също са с правилно изписан идентификатор.
Това би ли било проблем при последваща продажба ?
- Дата и час: 26 Дек 2024, 05:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Грешка в Нотариален акт
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Грешка в Нотариален акт
Здравейте.
Според мен това са несъществени неща.
Вход "А" или "В" - зависи от номериране. На места входовете са с букви, на други места - различни номера.
Кога "-6,00" показва денивелацията спрямо "кога 0,00".
Имотите се определят с идентификационен номер и съседи. Ако това е вписано правилно - другото не е от значение.
Според мен това са несъществени неща.
Вход "А" или "В" - зависи от номериране. На места входовете са с букви, на други места - различни номера.
Кога "-6,00" показва денивелацията спрямо "кога 0,00".
Имотите се определят с идентификационен номер и съседи. Ако това е вписано правилно - другото не е от значение.
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“
Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“
Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
- guest1
- Активен потребител
Re: Грешка в Нотариален акт
Адвокат съм и имах такова дело и е ужасно - няма измъкване - попадаме в логически парадокс, експертизи, кадастрални мнения и т.н.
Гледайте да го предотвратите в зародиш, няма продаване, с много условности може да преминава.
Единият вариант е - частна експертиза от консултант по кадастър.
Гледайте да го предотвратите в зародиш, няма продаване, с много условности може да преминава.
Единият вариант е - частна експертиза от консултант по кадастър.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|