начало

Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент

резултати устен изпит за прокурори

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

резултати устен изпит за прокурори

Мнениеот 123 » 21 Фев 2005, 11:46

Колеги някой знае ли кога ще излязат резултатите
123

Re: резултати устен изпит за прокурори

Мнениеот LakeG » 21 Фев 2005, 12:12

Мисля,че би трябвало да е днес,защото 7-дневния срок в наредбата е за обявяване на класирането.Така поне бе при съдийския канкурс,доколкото прослидшх сроковете...
LakeG

Мнениеот 443 » 21 Фев 2005, 13:11

Изпитът за прокурорите приключи на 17.02., така че резултатите си чакайте най-късно на 24.02.
443

Мнениеот LakeG » 21 Фев 2005, 13:30

Така както е написано в наредбата излиза,че най-късно на 24-ти трябва да излезе класерането.Имам предвид систематичното тълкуване на ал.1 и ал.2 на чл.25 І1І Обявяването на резултатите се извършва в 7-дневен срок след приключване на устния изпит...
І2І В 3-дневен срок от обявяване на резултатите всички КЛАСИРАНИ...
Ако бъркам,поправете ме.
Ако някой е успял да се свърже с ВСС и има информация нека сподели!
LakeG

Назад към Семейни казуси