начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Моля за консултация

Дискусии и предложения по проекти за закони

Мнениеот А » 22 Авг 2005, 13:47

Да, наистина не мисля да ги пускам да влизат у дома...после ходи доказвай ,че са ти взели нещо..Как може всеки ден да идват и звънят...
А

Мнениеот ДД » 23 Авг 2005, 15:29

Единственото лице от което банката може да удовлетвори вземането си по съдебен път, освен кредитополучателя, е вашата майка при положение, че тя още е била женена за въпросния некоректен платец, когато е сключен договора за кредит. "Доброволни въпросници" и тем подобни щуротии нямат правна стойност. Просто когато човек дава своите лични данни трябва да е изключително внимателен. Банката може да насочи исканията си към дъщерите на длъжника единствено в случай, че те фигурират в договора за кредит и са го разписали в ролята си на поръчители или при онаследяване на длъжника. Също така видях току що, че майка ви не фигурира със своите данни и подпис в договора по кредит като съдлъжник, не съм юрист, работя в банка , но ми се струва, че ако се стигне до съд майка ви ще може да претендира, че не е знаела, че нейният съпруг е закупил вещта с помоща на кредит и не е била запозната с условията по този кредит. С оглед да спрете терора, най-размно ми се струва, да изпратите на тези пишман банкери нотариална покана.
ДД

Мнениеот Гост » 23 Авг 2005, 19:31

Anonymous написа:За банка ли става на въпрос, или борческа групировка?
и си намерете прокурор , който да Ви свърши работа/колкото и абсурдно да звучи/. Присътвала съм на разговори между прокурор и "няко си", като прокурора го питаше"Какво искаш ? Да го сплашим лио?".
Гост

Мнениеот Гост » 23 Авг 2005, 19:35

Anonymous написа:
Anonymous написа:За банка ли става на въпрос, или борческа групировка?
и си намерете прокурор , който да Ви свърши работа/колкото и абсурдно да звучи/. Присътвала съм на разговори между прокурор и "няко си", като прокурора го питаше"Какво искаш ? Да го сплашим лио?".
А и не разбрах- Ви е като сте внесли сумата за какво сте писали , че я внасяте?
Гост

Мнениеот А » 23 Авг 2005, 22:40

Сумата, която внесох в банката беше уж за да приключи кредита за въпросния уред.Директора на банката ми каза , че за да не ни притесняват е хубаво да покрия разликата , която беше 130 лв.Аз сумата я внесох на два пъти, като в предваритителния разговор питах дали ще ми бъде предоставен документ за това , че въпросния кредит е приключил-получих положителен отговор.Когато оитидох да внеса и втората част от сумата, искайки документ ми обясниха , че лицето.....имало три кредита на свое име и не могат да ми дадат документ преди да са изплатени и трите...По думите на директора на банката нямало сме да имаме проблем, защото съм сиспазила уговорката и съм внесла сумата и нямало да ни притесняват.Така били работите , че първо се иплащали лихви, после главници и още не знам колко думи ми се изприказваха, след като го питах в крайна сметка за какво ме е карал да плащам..Затишие за около 2 семици?всичко това започва от месец фервруари?, след което отивайки към магазина , той излиза от банката и ме вика на разговор и ме пита "какво ще правим с другите пари".Казах , че чужди заеми нямям намерение да плащам /единя е за gsm, а другия за някакъв телевизор-неща , които никога не съм виждала/.Ами тогава щели да доидат да вземат въпросния уред , който е в нас-тогава го питах какви са тези работи и защо не търсят човека, който им дължи пари, отговора беше , че не можели да го намерят.Тогава им го намерих и им казах къде е-нищо.Малко затишие и след известно време всичко се повтаря отначало...и все по-нагли стават.Когато преди един месец спрели сестра ми по улицата, започнали отново тя доиде при мен на работата ми и ми каза"Како, /тя е на 18 отскоро/ пак ме спряха от банката и ми казаха или да внасяме или ще пратят съдия-изпълнител".Казах и да отиде и да им каже, че нищо няма да внеса, да правят каквото искат.Тогава директора се обърнал към някакъв служител и казал"Действайте за съдия-изпълнител". До този момент няма нищо.Новото е , че от банката всеки ден идват в нас, но никой не им отваря.Аз бях един път само в нас,за останалите пъти ме информира комшията ми от горния етаж, който пък недоумява защо след като им е казал , че това лице не живее на този адрес, продължават да го търсят тук...Както написах по-горе собственик на имота , в който живеем е дядо ми.
А

Мнениеот Гост » 24 Авг 2005, 11:26

na vnosnata bele6ka kakvo osnovanie za pla6tane si napisala
Гост

Мнениеот А » 24 Авг 2005, 13:47

Вноска по стоков кредит (това пише и на останалите вносни бележки)
А

Мнениеот А » 24 Авг 2005, 13:51

Служителка на банката попълва всичко, те си имат собствени бланки ..
А

Предишна

Назад към Обсъждане на законопроекти