начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

НЕвръчен електронен фиш, пратен за принудително събиране.

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

НЕвръчен електронен фиш, пратен за принудително събиране.

Мнениеот wasif » 07 Дек 2024, 14:41

Здравейте,

Преди 2 дни получих на е-пощата съобщение от НАП, че имам непогасени публични задължения.
Вътре пишеше, че имам глоба от електронен фиш изпратена за принудително събиране.

Такъв фиш на мен не ми е връчван, не съм отварял никакви линкове по смс, вайбър или където и да е и сега разбирам за него, от това че е вече пратен за принудително събиране.

Ето какво има в табличката в мейла:
Документ, с който е определено задължението -
1.Електронен фиш - K*******/05.04.2023 - Глоба Главна дирекция Национална полиция-ОД на МВР - ЛОВЕЧ - за принудително събиране

Какво следва да направя от тук нататък, как да го обжалвам?
Струва ми се, че това е пореден номер на полицията да регистрира дейност... Преди време ми бяха писали фиш за неправилно пресичане на улица, а бях пред блока и нямаше никакви движещи се коли на уличката...
wasif
Нов потребител

Re: НЕвръчен електронен фиш, пратен за принудително събиране

Мнениеот wasif » 19 Дек 2024, 14:45

Някой може ли да помогне?
Трябва в този случай, понеже не съм бил надлежно уведомен, да обжалвам пред административния съд и да искам възстановяване на давност и отпадане на глобата към НАП?
wasif
Нов потребител

Re: НЕвръчен електронен фиш, пратен за принудително събиране

Мнениеот pie34 » 25 Яну 2025, 18:59

Защо пише национална полиция

Глобата не трябва да е за друго при неправилно пресичане

Към нап какви задължения “публични” евентуално имаш
pie34
Младши потребител

Назад към Административно право