начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Искат да изкарат синът ми престъпник

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот pokerman » 21 Юли 2007, 21:19

Мисля че на този директор май му е платено да прави мизерии на децата :roll: Ние като правехме такива глупости се разминахме само с : Абе момчета големи сте вече. Ако ви е топло отидете на плаж , като свършите часовете разбира се :). Тогава бях 9 клас
pokerman
Потребител

Мнениеот herostat » 30 Юли 2007, 10:11

Не си оттегляйте жалбата с/у директора! Наказателно-правни проблеми тук няма и не може да има! Само може да ви тормози директора, ама от това не ВИ пука особено и така трябва. Така, че смело напред! А за хулиганите- ако знаехте в моя техникум за какво ставаше въпрос-бетер казармата...само дето карулите ги нямаше, а иначе беше по зле...Ама си беше голяма школа...и нито съм бил лош нито съм бил добър с някого, само защитавах себе си...и на всичкото отгоре успявах без мускули и бойни умения...
herostat
Потребител

Мнениеот jarret » 14 Сеп 2007, 10:32

pokerman написа:Оттеглете си взаимно жалбите и не се занимавайте с глупости :) Поговорете си със Цецо , щом е отличник ще разбере че не е хубаво това което прави, а пък този Коки явно няма чувство за хумор щом писка от едно поливане с вода. Нали не са го били, какво толкова. :)

Да това е най умното което може да се направи да се отеглят взаимно жалбите и случая да се приключи. Но едно е важното че Цецо има нужда от възпитание и то голяма нужда, трябва да му се вмени уважение към съучениците си. Не приемам обаче оневиняване на постъпката спрямо Коки, той няма нищо общо с поливането и не е длъжен да споделя глупавите номера на съученищите си. В това отношение баща му е напълно прав да подига жалба. По съм притеснен от факта че родителите на Цецо се опитват да изкарат виновниците като потърпевши нещо което ще е и лош сигнал за възпитанието им. В крайна сметка става дума за объркване на елементарни цености. В интерес на Цецо /родителите/ е да се приключи слючая с взаимно отегляне и да поработят по възпитанието на детето !
jarret
Нов потребител

Мнениеот MariaMagdalena » 14 Сеп 2007, 11:09

Тази тема е от преди няколко месеца, но държа да отбележа,че името на подобно училище вече не е ТВУ, а ВУИ :) Да спазваме терминологията...
Fortuna fortes adiuvat.

Perfice te!
MariaMagdalena
Потребител

Предишна

Назад към Наказателно право