начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

krajba

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

krajba

Мнениеот MVassileva » 01 Дек 2007, 15:29

na 28.11 patuvah ot letishte sofia kam mladost s taxi , tai kato biah s mnogo bagaj , shofiorat mi svali kufara ot bagajnika a az si svalih ra4niat bagaj ot prednata sedalka, dokato svarsha tova , shofiorat beshe duhnal s laptopa mi i drugi dokumenti koito ne uspiah da vzema ot zadnata sedalka na kolata.
Otidoh v policiata, zvaniah na firmata OK super trans , parvona4alno nikoi ne iskashe da sadeistva, okaza se oba4e 4e vsi4ki kolki imat GPS kakav e na4ina da gi nakaram da mi dadat info za koia e bila kolkata v koiato sam se vozila, tai kato kakto sami se seshtate shofiora ne mi dade i kasov bon
MVassileva
Нов потребител

Мнениеот Inspector_MBP » 01 Дек 2007, 18:17

Е браво, колеги ! :evil: :roll:

Василева, имате лично съобщение. Апропо наитина, можехте да пишете в друг раздел или поне да използвате кирилица... :wink:
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Аватар
Inspector_MBP
Потребител

Мнениеот Inspector_MBP » 01 Дек 2007, 18:57

Ами Поли, чак "възмутен" не съм, но... малко грубичко ми се стори отношението към жената, пък не мисля, че го заслужава. :? Все пак може би е логично да си е помислила, че точно във форум за юристи, могат да и отговорят, дали има начин да изиска информация от фирмата превозвач, което ми се струва, беше основното в нейния въпрос.

Да, съглсен съм, че има потребители, които нахалстват и заслужават "да им се отрежат квитанциите", но просто мисля че този случай не беше такъв.

И освен това, не го приемайте толкова лично, де ! В никакъв случай не съм искал точно Вас да обидя !

ПОЗДРАВИ ! :wink:
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Аватар
Inspector_MBP
Потребител

Мнениеот MVassileva » 02 Дек 2007, 12:26

Искам да се извиня на всички, които са се убидили от зададения ми въпрос в неподходящото място.
Съжелявам и за кирилицата, тогава нямах такава

Благодаря за отговорите
MVassileva
Нов потребител

Мнениеот kalahan » 02 Дек 2007, 15:32

Mvassileva, подайте сигнал до прокуратурата, оттам и от полицията би трябвало да Ви съдействат и да изискат от ОК Супертранс нужната информация.
kalahan
Потребител

Мнениеот MVassileva » 02 Дек 2007, 18:20

Благодаря на всички
MVassileva
Нов потребител

Назад към Наказателно право