начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Имам ли проблем...

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Имам ли проблем...

Мнениеот alex_11 » 21 Сеп 2009, 21:54

Здравеите,имам забрана за напускане на страната вследствие на присъда пробация за алкохол,която ве4е изте4е.Бих искал да попитам ще имам ли проблем ако се регистрирам в някоя страна от ЕС? Имам впредвид да работя и живея легално без да бъда хванат при показването на паспорт или ли4на карта в съответната страна.Благодаря Ви предварително!
alex_11
Нов потребител

Re: Имам ли проблем...

Мнениеот Гост. » 22 Сеп 2009, 11:46

Срокът на пробационните мерки ли изтече или изпитателният срок? Че са си две различни нещица.
И имате ли реабилитация?
Според мен не, което е и отговорът на поставеното питане. Но ще го разберете едва, когато решите да напускате пределите на страната ни.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот alex_11 » 22 Сеп 2009, 18:58

Поли,до реабилитация имам ощ 3 години,само пробацията ми изте4е.Питането ми оба4е беше друго-ще възникнат ли евентуални проблеми в ЕС за мен в тази ситуация при направа на адресна регистрация, здравна застраховка,работа и т.н.?Благодаря предварително.
alex_11
Нов потребител

Мнениеот Гост. » 22 Сеп 2009, 18:59

Не, стига да успеете да напуснете пределите на страната ни необезпокоявано.
Гост.
Старши потребител

Назад към Административно право