начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Търся адвокат за борба срещу МВР

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся адвокат за борба срещу МВР

Мнениеот samuilov » 13 Дек 2013, 11:42

Здравейте,

Търся адвокат, опитен в борбата срещу МВР, и по-специално:

- Неоснователно задържане по Чл. 63
- Пропуски в Процедурите вътре в Районното Управление, по време на задържането
- Всякакви законови поводи за заяждане с тях

Не откривам нищо в НЕТ-а, затова бих бил благодарен за насоки- Държа да е не Адвокат с общ опит и стаж, а конкретно специализиран в борбата с МВР и техните процедури.

Давам пример: за борба срещу монополистите ЧЕЗ, В и К, Топлофикация - имам уникален човек за това, профилирал се и печелил доста дела. В сферата обаче с МВР нямам.

Благодаря предварително за помощта!
samuilov
Нов потребител

Re: Търся адвокат за борба срещу МВР

Мнениеот borovinka » 13 Дек 2013, 12:17

Защо така неистово държиш да се заяждаш с органите на Министерството на вътрешните работи? Някой май е правил нещо и сега се мъчи да се изкара вода ненапита.
Veritatem dies aperit
borovinka
Активен потребител

Мнениеот ivanov_p » 13 Дек 2013, 12:27

Пропуски в Процедурите вътре в Районното Управление, по време на задържането

Да не би да са спрели да бият? Това е добре, защо ще ги тормозиш?
ivanov_p
Активен потребител

Мнениеот samuilov » 13 Дек 2013, 13:17

Колеги,

Моля за отговори по темата. Благодаря.
samuilov
Нов потребител

Мнениеот doc03 » 13 Дек 2013, 13:24

Разхождаш се из форума, отсяваш тези, които мразят полицаи, свързваш се с тях на лични ... сближавате се (знаеш - скайп, чат, кафе ...), и така ...
Даже и отстъпка при хонорара може да получиш ...
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот samuilov » 13 Дек 2013, 14:52

doc03 написа:Разхождаш се из форума, отсяваш тези, които мразят полицаи, свързваш се с тях на лични ... сближавате се (знаеш - скайп, чат, кафе ...), и така ...
Даже и отстъпка при хонорара може да получиш ...

:D :D :D :D

Хубаво казано... проблема е, че ще ми е нужна около седмица, а не разполагам с такова време!
samuilov
Нов потребител

Мнениеот enter » 13 Дек 2013, 15:48

samuilov написа:Здравейте,

Търся адвокат, опитен в борбата срещу МВР, и по-специално:

- Неоснователно задържане по Чл. 63
- Пропуски в Процедурите вътре в Районното Управление, по време на задържането
- Всякакви законови поводи за заяждане с тях

Не откривам нищо в НЕТ-а, затова бих бил благодарен за насоки- Държа да е не Адвокат с общ опит и стаж, а конкретно специализиран в борбата с МВР и техните процедури.

Давам пример: за борба срещу монополистите ЧЕЗ, В и К, Топлофикация - имам уникален човек за това, профилирал се и печелил доста дела. В сферата обаче с МВР нямам.

Благодаря предварително за помощта!

http://hadjigenov.com/?p=1267
enter
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 13 Дек 2013, 21:44

Отвсякъде ми се вижда глупав и въпросът и отговорът. Какво есе, къде мога да чета, не знам. Адвокатите държат специален тест - изпит за правоспособност по всичко. Аз съм спец и по нак.право - мога да те зашаметая впрочем. Не знам откъде извира тази бодрост човешка относно профилирането на адвокатите.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот samuilov » 14 Дек 2013, 10:29

Не си прав, колега. Когато работиш в конкретна сфера, придобиваш доста добър опит и си много по-резултатен в Делата които водиш, именно благодарение на профилирането.

Примерно, защо точно адв. Радомир Доросиев е първия, спечелил ефективно дела срещу Топлофикация? Не е случайно. Човека е работил само в тази сфера, и освен че познава законите до буква, знае кое и как става и кои лостове са ефективни в борбата срещу този монополист. Не казвам, че и друг юрист няма да се оправи - не ме разбирай поглешно, но с много повече усилия за него, и в края на краищата - със съмнителен резултат.

Законите могат да се прочетат от всички, но ефективното им прилагане е е съвсем друг въпрос, в милата ни родна държавица, знаеш!
samuilov
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ